Shopping City Piatra-Neamț își premiază clienții cu vouchere-cadou pentru bunătăți culinare și îi răsplătește și cu o porție de râs

0
  • Mânâncă la restaurantul tău preferat din centrul comercial și primești un voucher
  • La desert, o porție sănătoasă de râs, la stand-up comedy

Piatra-Neamț, 9 august – Shopping City Piatra-Neamț îi răsplătește pe clienții care savurează mâncăruri din restaurantele Manay, Bonito, Salad Box, Spartan, KFC, Pizza Romana și Dabo Dober cu vouchere-cadou.

Până pe 14 august, cei care își tratează papilele gustative în aceste restaurante se pot prezenta, în aceeași zi, cu bonul fiscal la Biroul de Informații, pentru a ridica voucherul. Valoarea bonului trebuie să fie de cel puțin 30 de lei.

Cadoul primit, în valoare de 10 lei, poate fi folosit în restaurantele Manay, Bonito, Salad Box, Pizza Romana și Dabo Dober din Shopping City Piatra-Neamț.

Desertul savuros, plin de o porție sănătoasă de hohote de râs, vine două zile mai târziu, dar așteptarea merită. Pe 16 august, Costel, unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți comedianți din România, va susține un show de stand-up comedy, începând cu ora 21:00. Cei care doresc să îl vadă și să se amuze la glumele lui își pot cumpăra bilete de pe www.iabilet.ro, de la terasa HideOut sau de la intrarea la spectacol, în limita locurilor disponibile. Prețul distracției, care nu este recomandată minorilor, este de 35 de RON.

Mai multe informații despre toate aceste evenimente, dar și altele, sunt disponibile pe site-ul

Shopping City Piatra-Neamț, dar și pe pagina de Facebook. Mai multe detalii despre regulamentul campaniei ,,Premii cu gust la înălțime” sunt aici.

Despre Shopping City Piatra-Neamț

Shopping City Piatra-Neamț, cel mai mare și mai modern centru comercial din județul Neamț, găzduiește atât branduri de prestigiu international, cât și local: Bershka, New Yorker, Benvenuti, Orsay, C&A, CCC, Deichmann, TAKKO, Gatta, Intersport, Salamander, H&M, Marelbo, Office Shoes, Various Brands, Noriel, Bebe Ardealul, Kendra, Beauty Mania, DM, Altex și Telekom. Pe lângă un mix complet de retail pentru toate categoriile de vârstă și interese, Shopping City Piatra-Neamț oferă vizitatorilor și cel mai modern cinematograf multiplex Cinema City din regiune, cu șase săli ce dispun de cele mai avansate tehnologii, pentru vizionarea filmelor

în 2D şi 3D, la o calitate superioară.    Shopping City Piatra-Neamt este situat pe Bulevardul Decebal, nr. 79, are o suprafaţă închiriabilă de 28.000 metri pătraţi și pune la dispoziția clienților săi 1.000 de locuri de parcare.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate