[FOTO] Cel mai bun serviciu voluntar pentru situații de urgență este din județul Neamț

0
FOTO: ISU NEAMȚ

Astăzi, 9 august, s-a încheiat etapa finală a a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situaţii de urgență.

La linia de start s-au aliniat opt servicii voluntare și opt servicii private pentru situații de urgență, dar și echipele câștigătoarele de la ediția din anul 2018.

După parcurgerea celor trei probe, Pista cu obstacole pe distanța de 100 m (locul I), Ștafeta 4x100m (locul II) și Dispozitivul de intervenție (locul I), SVSU Săbăoani a ocupat treapta cea mai înaltă de pe podium.

Pe această cale dorim să îi felicităm pe cei care au făcut parte din lotul serviciului voluntar dar și pe cei care s-au ocupat de susținerea și pregătirea lor.

***

În perioada 07-09 august, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova, a organizat etapa naţională a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă. La această etapă au participat opt echipaje de pompieri voluntari constituite la nivelul localităților și tot atâtea servicii private, care s-au calificat la această etapă în urma întrecerii zonale.

Județul Neamț a fost reprezentat de SVSU SĂBĂOANI, câștigător al etapei interjudețene.

FOTO: ISU NEAMȚ

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate