Sfârșit de februarie plin pentru președintele ALDE Neamț, Ion Asaftei

0

Ultima zi a lunii februarie a fost una plină pentru președintele  ALDE Neamț, Ion Asaftei. Pentru început cu o discuție pe probleme administrative cu dl Nicolae Sălăgean, primarul oraşului Bicaz. Au fost discutate probleme diverse ca: infrastructura rutieră, partea de 8,8 km până la Izvorul Muntelui, şi mai departe până la Durău, DN15D Bicaz-Poiana Largului, prevenirea acumulării de deşeuri pe lacul Izvorul Muntelui și cum se poate îmbunătăți starea economică a orașului.

Următorul popas a fost la Spitalul orăşenesc ,,Sf. Ierarh Nicolae”, din localitate, unde președintele ALDE a analizat la fața locului nevoile de modernizare a acestuia cât și modul cum s-au cheltuit fondurile primite anul trecut de la Consiliul Județean Neamț.

„Banii au fost drămuiți cu grijă, făcându-se achiziții importante ce vizează: bazinul de apă, casa pompelor, generatorul electric, liftul pentru instrumentar medical, aparatura medicală de ultimă generație . Am făcut şi o ,,radiografie” a lacului Izvorul Muntelui , cu speranța că nu se vor mai repeta necazurile de anul trecut.”, a precizat Ioan Asaftei.

Seara, Ion Asaftei revenit la sediul ALDE la o întâlnire de informare cu privire la acțiunea de strângere a semnăturilor de susținere a candidaților ALDE la alegerile europarlamentare dim 26 mai 2016, dar şi pentru a primi un nou membru de vază în rândurile noastre: dl judecător Gheorghe Moroşanu, fost președinte al Judecătoriei Bicaz, actualmente pensionar.

„Îi urăm un călduros bun venit!”, a transmis președintele ALDE, Ion Asaftei.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate