10.000 de nemțeni diagnosticați cu cancer în ultimii ani

1


10.000 cazuri noi de cancer în Neamț în ultimii 5 ani. La statistica oficială de mai jos se adaugă cazurile de bolnavi care își permit să se trateze în spitale private sau în afară țării și nu apar în statistică, precum și foarte multe cazuri de copii care se tratează în alte județe și nu apar nici aceștia în statistică. Deci numărul real al nemțenilor cu afecțiuni oncologice din ultimii 5 ani este mult peste 10.000 persoane.

Statistică noi cazuri de cancer în Neamț:
– anul 2014 – 1.760 cazuri noi de cancer
– anul 2015 – 1.713 cazuri noi de cancer
– anul 2016 – 1.724 cazuri noi de cancer
– anul 2017 – 1.958 cazuri noi de cancer
– anul 2018 – 2.125 cazuri noi de cancer

Din statistica oficială care este mai mică decât cea reală reiese că anul trecut, în medie, la fiecare 4 ore a mai apărut un caz nou de cancer la Neamț.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Florin spune

    ESTE Îngrijorător , mai cu seamă că. a sunt și Copii afectați . Acum fara a Enerva ,pot domniile lor Doctorii sa precizeze și care tipuri de cancer predomina , Ptr că așa cum știm și știți și D vstra sunt mai. Multe. feluri de Cancer: de san , de colon, de stomac , de piele , etc Așa ca Nr pe ani se observă un Nr de cazuri, urmat de o ușoară scădere după care in urma cu 3 ani cu un Salt destul de mare Aici e necunoscuta , care e predominant ? MULȚUMIM !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate