Serviciul Roman de Informatii Neamt

4

Serviciul Roman de Informatii Neamt nu comenteaza afirmatiile domnului Soric in cazul Mararu si nici nu era de competenta lor acest caz.
Opinia noastra  este ca „serviciile” din Neamt sunt singurele structuri care tin sub control si in limite acceptabile infractionalitatea nemteana.
Din declaratiile politistilor care au avut ocazia sa lucreze si in alte orase din tara, „Piatra Neamt este concediu”. Trebuie sa recunoastem ca, desi au fost cateva incidente grave, orasul nostru este mult mai sigur ca multe alte orase din Romania. Amintind ca majoritatea arestarilor importante din judet au fost facute de SRI fara stiinta Politiei locale, ne este greu sa credem  ca mascatii de la Bacau sau Acvila de la Bucuresti nu au venit  chemati de colegii politisti din Neamt.
Tot respectul pentru servicii.

R.I.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. denisa spune

  draga robert, votul nu mai este o arma de foarte mult timp pentru simplii cetatenii impotriva acestui regim. gresesc insa daca as spune ca nu mai este un mijloc util pentru politicieni de a-si face jocurile. toate alegerile din 2004 si pana in viitor sunt si vor fi fraudate la infinit, iar despre dovezi asupra acuzelor ce planeaza peste capetele luminatilor nostri conducatori, numai de bine ca poti muri din cauza presiunii…..

 2. Anty spune

  Nu se vede ca colaborarea dintre servicii si politie ar fi tocmai OK

 3. cetatean spune

  tunurile financiare mai bine spus , ce prejudiciaza bugetul local iar noi platim luna de luna taxe mult mai mari …

 4. cetatean spune

  Ma bucur ca nu este politizat acest serviciu, dar ce facem cu MAFIA din PRIMARIA PIATRA NEAMT ????
  Cit timp mai suportam JAFURILE cu ACTE??
  Ne-au indatorat , apoi au vindut pe nimic iar in spatele firmelor care au cumparat la pret de rizoriu si care nu au suportat dobinzile , beneficiaza de ce ar trebui sa beneficieze cetatenii acestui oras= profit.
  As avea o intrebare mai diplomatica sa spun : Daca Serviciul Roman de Informatii Neamt – are sub „CONTROL” TUNURILE care se dau la bugetul local….

  ADMIN
  SRI este ultima linie de aparare la care ar trebui sa ne gandim . Prima linie de aparare este a noastra si se cheama VOT . Daca noi o folosim gresit ne cam meritam soarta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate