Rezultatele actiunilor desfăsurate în Piatra Neamt si Roman: 506 amenzi

0

Pe 16 noiembrie 2010, între orele 14.00 – 22.00, aproximativ 200 de politisti din structurile de ordine publică si politie rutieră si jandarmi au actionat în municipiul Piatra Neamt, comunele Alexandru cel Bun, Dumbrava Rosie, Gârcina, Girov si municipiul Roman si comunele Tămăseni, Săbăoani, Icusesti, Horia si Gherăesti.

În cadrul actiunii au fost aplicate 506 sanctiuni contraventionale, în valoare de 50.450 de lei, din care: 46 la Legea nr. 61/1991, 413 la Codul Rutier si 47 la alte acte normative. Pe linie de politie rutieră din cele 413 sanctiuni, 4 au fost aplicate pentru conducere sub influenta băuturilor alcoolice si 58 pentru încălcarea regimului legal de viteză. Au fost retinute 12 permise de conducere si retrase 15 certificate de înmatriculare. Actiunea a fost coordonată de comisar sef de politie Mihai Pruteanu, director adjunct al Directiei de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului General al Politiei Române.

La actiune au participat forte de politie ajutătoare din cadrul Inspectoratelor de Politie Judetene Bacău, Harghita, Iasi, Suceava si Vaslui si jandarmi de la Brigada Mobilă Bacău si Inspectoratul Judetean de Jandarmi Neamt. Actiunile vor continua si în perioada următoare.

Exemple:

În jurul orelor 18,45, un echipaj mixt format din politisti si jandarmi l-a prins în flagrant pe numitul O. Mihai, de 21 ani din mun. Piatra Neamț, judetul Neamț, care a sustras de la Ț. Gheorghe, de 23 ani din comuna Pângărați, judetul Neamț, un telefon mobil marca Nokia, în valoare de 200 lei. Prejudiciul a fost recuperat iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

A fost depistat numitul S. Dumitru, de 33 ani, din municipiul Suceava, care a conducea un autoturism, pe DN 2- E 85, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. În cauză a fost întocmit dosar penal.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate