Serviciile secrete romane in colaborare cu serviciile intergalactice coordonate de Jean-Luc Picard de pe Enterprise au preluat campania electorala din Neamt

10

Don’ Stefan a declarat :
”În campania electorală sunt trimiși comisari de Poliție și din serviciile secrete, de la București, să-i urmărească pe candidații APEL. Iar în urma lor, sunt trimiși polițiști ca să intimideze persoanele care ne sprijină sau care ne găzduiesc. S-a întâmplat la Piatra Neamț, s-a întâmplat la Târgu Neamț, dar și în alte localități. La Târgu Neamț, de exemplu, polițiștii îi păzeau pe cei care puneau mesh-urile USL. De ce? Dacă tot vorbim de autoritate locală?”
”La Oniceni, șeful de post împărțea afișe electorale cu candidatul USL. Când am sunat la 112, ni s-a spus că este o acțiune de prevenire și că se dau fluturași ca să nu greșim la vot. Dar n-a contat că, pe lângă fluturașul respectiv, se dădeau și afișe ale candidatului USL. (…) Au spus că în această perioadă mulți pădurari cară lemne în comune. Să ne spună și nouă cine sunt pădurarii, care sunt comunele și care sunt lemnele. Din câte am văzut eu, cei mai mulți pădurari sunt în listele USL, sunt candidații lor. Să ne spună ce lemne cară și unde. (…) Noi facem abuz? Dacă aplicăm legea? Ei fac abuz și consideră asta ca fiind normal. E normal să trimită de la București comisari de poliție și din servicii secrete ca să-i urmărească pe candidații APEL? Iar apoi să trimită controale la patronii care ne găzduiesc acțiunile APEL? E clar: vor să ne intimideze candidații și alegătorii. Nu ne intimidează. Și s-ar putea ca asta să se transforme într-un bumerang și să se întoarcă împotriva lor. Roata, cât e de pătrată, tot se mai întoarce odată”.
”Devenim din ce în ce mai mult stat securisto-comunist”.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
10 Comentarii
 1. catalin spune

  Prosti sunt cei care cred asemenea gogosi lansate de ditamai baronul vopsit verde peste portocaliu.Daca ar fi curat, corect si cinstit nu ar avea de ce sa-l intimideze prezenta politiei pe urmele sale. Daca nu stie, sa afle ca angajati ai politiei locale in civil, supravegheau lipirea de afise electorale APEL, pe microbuze si panourile de afisaj.

 2. martin stricland spune

  ce lege, nu-i nici-un drac de lege, ast-ar mai lipsi, inc-o lege care sa guverneze vopsitu dintre dungile de pe strada, nu-i decat o alta tehnica subliminala din arsenalul temutului giorgi harrrabagiu, utilizata cu tupeu de intruchiparea nesimtirii pe planeta, mistar pinalty, ca, deh, ai autorizatie de la mine sa te afisezi, pe carosabil sau pe cer, bine, nu, pa..

  dupa 8 ani de jumuleala, de vazut ce cretin, in afar’de cei care s-au imbuibat la tzatza portocalie si de frauda, ce inconstient mai voteaza verde-portocaliul..

  si-or sa fie multi

 3. x spune

  Ieri dupa amiaza in centrul orasului se vopsea in verde spatiul dintre dungile continui de pe strada,ce lege permita aceasta?

 4. loboda spune

  toti sunteti la fel indiferent de nume APEL, USL, … etc. aveti un singur scop CIOLANUL, nu va ganditi la MURITORII DE FOAME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Privitor spune

  Principiul este simplu, hoti zbiara cel mai tare „hotii”, insa surprinde credulitatea unoroa de a nega evidentele, orasul e infestat de propaganda portocalie devenita verde, afisajul verde, spectacolele gratuite, pomenile si faptele „bune” ale portocaliilor si tradatorilor UNPR-isti, au la origini banii hacuiti din imprumuturile tarii, din banii care nu au mai ajuns la spitalelel (desfiintate) si in medicamente, din banii dijmuiti din pensii si salari, din banii celor multi si saraci, saraci si fara perspective. Autovictimizarea talharilor este cea mai crunta forma de ipocrizie.

 6. Leo Taxil spune

  Mi-e greata de asemenea oameni care ne cred handicapati mintal care nu pot deosebi APEL de PDL daca au schimbat culoarea cosurilor de gunoi din oras.

 7. cipandeil spune

  nea gigi, capu’ tau e patrat, roata e rotunda, chiar daca are aria pi er patrat…

 8. martin stricland spune

  dementa nu e deplina daca nu se da vina si pe universul insusi..

  din gunoaiele a 8 ani de sobolanit tot ce s-a putut, ies ei acum, neprihanitii, cu retete si panaceuri universale in mintile gaunoase, la vanatoare de fraieri..

  fraierii ar fi fraieri sa nu-i astepte cu maciuca dupa colt..

  si, nu numai p’astia

 9. MIHAIL-SORIN GAIDAU spune

  Nu cred că dl. primar Gheorghe Ştefan este cel mai în măsură să se pronunţe astfel: „Devenim din ce în ce mai mult stat securisto-comunist”. Dl. primar a studiat la Politehnică, devenind un inginer capabil şi apreciat. Prin urmare, cunoaşte bine şi inventarul geometriei. Din păcate, de când a devenit primar s-a petrecut ceva straniu în mintea domniei-sale. Acel „ceva” se numeşte „mutaţie elucubrantă”! Această afecţiune produce un soi de…”urticarie” a creierului şi observaţii „geniale” greu de închipuit pentru dimensiunea în care trăim, de genul: „Roata, cât e de pătrată, tot se mai întoarce odată”! Roata nu poate fi pătrată nici măcar în filmele cu STAN şi BRAN! Dar tovărăşia cu inoxidabilul domn Vişan, secretarul primăriei, poate transforma în mutant chiar şi un primar care a fost iniţial un om vrednic, de bună-credinţă! nici în fotbal nu este posibilă altă realitate decât aceea ştiută de toţi microbiştii: „BALONUL E ROTUND”!

 10. terente spune

  stefane ce caraghios esti cand te plangi.veziti omule de treaba nu mai umbla cu prostii electorale si nu are de ce sa iti fie frica.de ce nu spui ce abuzuri fac oamenii tai.ai invatat primaru de la pangarati sa faca abuzuri.functionarul public CROITORU CRISTINEL CANDIDFAT SI EL SI SOTIA PE LISTELE APEL NU S-A SUSPENDAT DIN ACTIVITATE PERIOADA CAMPANIEI ELECTORALE SI IMPARTE PLIANTE IN PRIMARIE DE4 FATA CU PRESEDINTA BIROULUI ELECTORAL FARA NESIMTIRE.AI POLUAT TOATA COMUNA PANGARATI CU ZDRENTELE TALE SI A LU7I SENDREA SI ACUM VISEZI SERVICII SECRETA,da doamne sa se gaseasca cineva sa te verifice pe bune.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate