DANSATORII DE LA CDS CEAHLAUL OBTIN 10 PODIUMURI LA SUCEAVA

0

Sambata, 12 mai, s-a desfasurat la Suceava Festivalul Naţional de Precompetitional la Dans Sportiv.

Dansatorii antrenati de sotii Irina si Ioan David au reusit sa se califice de 13 ori in finalele competitiilor si sa obtina 10 podiumuri:  5 locuri I, 3 locuri II si 2 locuri III.

Concursul s-a desfasurat pe  mai multe categorii de varste si clase astfel:

La categoria 8-9 ani David Georgiana(Sc.nr.2) impreuna cu  Sturzu Stefan(Sc. nr. 4) s-au calificat în finala ocupând de 3 ori  locul I la cele 3 competitii organizate,  de un dans,  de doua dansuri, si de trei dansuri..

La categoria 10-11 ani perechea Constandache Razvan (Sc.nr.2)  si Aioanei Georgiana (Sc.nr.2)  a reusit  sa obtina locul I la concursul de doua dansuri,  locul II la concursul de trei dansuri şi locul III la concursul de un dans.

La categoria 12-15 ani Zavaliche Denis (Sc.nr.2) impreuna cu Aluculesei Malina (Sc.nr.2) au   reusit  sa obtina locul II la concursul de un dans,  locul III la concursul de doua dansuri şi locul II la concursul de trei dans.

La categoria solo fete Aluculesei Malina (Sc.nr.2) a reusit sa obtina locul I.

Acesta perechea a participat si  s-a calificat si in finalele competitiilor desfasurate la Galati in data de 22 aprilie unde au obtinut locul II la doua dansuri perechi si Malina Aluculesei(Sc.nr.2)  a obtinut la individual doua dansuri tot locul II.

David Irina:

„Rezultatele denotă o foarte bună pregătire a copiilor care s-au prezentat impecabil pe ringul de dans. Sportivii  noştri s-au obişnuit să fie în fruntea clasamentului şi să fie răsplătiţi cu trofee şi medalii si speram ca si la urmatoarele competitii sa obtina aceleasi rezultate foarte bune.”

 David Ioan”

Pentru micuţii dansatori urmează o perioadă în care vor fi implicati in mai multe spectacole alaturi de colegii lor din club si vor putea fi vazuti  si apreciati si de publicul nemtean. 

Constatăm un interes cresut din partea părinţilor de a-si îndruma copiii să învete să danseze în cadrul clubului nostru, interes datorat si  rezultatelor deosebite ale  sportivilor nostri din urma competiţiilor. De aceea  invităm pe toti cei interesati care doresc sa invete sa danseze alaturi de un personal calificat in acest sport, in cadrul Clubului de Dans Sportiv Ceahlăul Piatra Neamţ.”

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate