Sentință pentru criminalul care și-a ucis cei doi copii și soția, ruda unui important om politic din Neamț

1

Florin Buliga, un bărbat de 43 de ani, şi-a omorât familia, după care a mers la poliţie şi s-a predat. Şi-a ucis soţia, Monica Buliga, de 42 de ani, ruda unui important om politic din Neamț, şi cei doi copii, o fată de 18 ani şi un băiat de 13 ani. Totul s-a întâmplat în noaptea dinspre 26 spre 27 martie 2018, când cei trei dormeau.

Bărbatul și-a înjunghiat soția și cei doi copii, într-un bloc din cartierul Noua, de la marginea Brașovului, unde cei patru locuiau.  Mai multe despre caz am scris la momentul respectiv aici.

Criminalul a fost condamnat la închisoare pe viaţă. Sentinţa a fost pronunţată în urmă cu puţin timp de Tribunalul pentru Minori și Familie Braşov, potrivit observator.tv.Acesta mai trebuie să plătească 200.000 euro daune morale rudelor Monicăi Buliga.

Sentinţa dată astăzi de Tribunalul pentru Minori și Familie Braşov nu este definitivă. Ea poate fi atacată la Curtea de Apel.

Dat fiind faptul că nu este pronunțare defintivă, instanța a menținut măsura arestării preventive și obligarea la tratament.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
 1. mickey999 spune

  Tipul a incercat sa se sinucida si pentru ca nu a reusit ce-a zis el …”Ia sa le fac capatu’ astora ca prea soilesc bine pe banii mei” ….mda…

  Cind ai „probleme” dai fuga sa-ti „gasesti linistea” pe la secte, chestii religioase si tot ceea ce intelegi e …ori sa-ti faci capatu’ ori sa le faci altora capatu’…hmmmm….

  Ciudata si incurcata treaba cu mintea „unui om” , bag seama…

  Apoi tipul se preda, dupa acheta si proces e declarat „vietzash” si mai trebuie s aplateasca si 200K pagube.
  Asta chiar e hilar. Cum o sa plateasca???
  Il lasa oleaca afara sa se duca la CEC sa scoata ceva paralutze daca are??

  Sint curios ca un copil…sa vad cum face!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate