Sens giratoriu provizoriu în intersecția periculoasă de la Căciulești

0

După multiple accidente grave în această intersecție, numită și „intersecția morții”, s-au montat semafoare care, periodic, devin nefuncționale, expunând participanții la trafic la noi evenimente rutiere. DRDP Iași informează astăzi că s-a găsit o soluție giratorie provizorie propusă pentru intersecția de la Căciulești: DN 15D cu DJ 156A, Girov, județul Neamț.

În vederea îmbunătățirii condițiilor de trafic, DRDP Iași a finalizat lucrările de proiectare a unei soluții giratorii pentru amenajarea intersecției DN 15D cu DJ 156A, în zona localității Girov, județul Neamț.

Menționăm că este vorba despre o soluție giratorie provizorie, urmând ca în perioada următoare aceasta să fie supusă avizării din partea Inspectoratului de Poliție Județean și a Consiliului Județean Neamț.

După obținerea tuturor avizelor necesare, DRDP Iași va trece la execuția lucrărilor de amenajare a intersecției amintite.

Prin implementarea acestei soluții, DRDP Iași își propune reducerea riscului de accidente consemnat în zonă, eliminând totodată neajunsurile semnalate în funcționarea sistemului de semaforizare implementat în intersecția menționată, cauzate de unele deficiențe în alimentarea cu energie electrică.

a transmis DRDP Iași.
telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate