Mormanul de deșeuri din Dărmănești a fost colectat astăzi de Brantner

0

În această dimineață am publicat imagini cu conținut șocant de pe strada Nicolae Iorga din Dărmănești. Deșeurile nu au mai fost colectate de zile bune și s-a creat un adevărat focar de infecție, cu gunoaie de tot felul, animale moarte, șobolani și mirosul aferent.

Situația, se pare, a fost produsă din cauza neplății serviciului către Brantner, fiind o sumă restantă încă din 2012, de aproximativ 150.000 de lei. Din acest motiv, colectarea deșeurilor a fost sistată. Cine ar fi resposabilul pentru neplata serviciului puteți citi aici – click.

Având în vedere, însă, situația deosebit de neplăcută, nemulțumirile oamenilor, dar și riscul pentru populație și mediu, societatea Branter a colectat deșeurile astăzi, în jurul orei 16.00. Sperăm ca organele responsabile să cerceteze ce se întâmplă la această asociație de proprietari pentru a se plăti debitele restante și a fi sancționați cei care au greșit.

Imagini primite de la locatari:

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate