Sens giratoriu la Orion

5

Comisia Rutiera a decis crearea unui sens giratoriu provizoriu in zona Orion, la intersectia strazilor 1 Decembrie cu Mihai Viteazul. Decizia survine din faptul ca zona este extrem de aglomerata, mai ales in timpul orelor de varf. Dezavantajul montarii acestui sens giratoriu este acela ca se va recurge la desfiintarea sau mutarea trecerilor pentru pietoni.

E.Z.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. Ra spune

  domnule Stefan Cozma, ati gandit macar un pic cand ati afirmat ca vreti treceri de pietoni cat mai rare?

 2. Tely spune

  Sensurile giratorii sunt preluate dupa modelul altor tari si reprezinta un lucru pozitiv,in sensul ca se asigura o fluiditate a traficului si un plus de siguranta prin obligativitatea conducatorilor auto de a reduce sau opri in apropierea acestora in functie de situatie.Pe linga acest fapt se pot economisi sume importante la buget prin eliminarea costurilor privind energia si intretinerea semafoarelor,iar faptul ca pietonii merg mai mult este spre binele lor,ajuta la sanatate,si sa se asigure la trecerile marcate mai temeinic deoarece sunt o multitudine de accidente din vina dumnealor.

 3. cozma stefan spune

  cei,care sustin infiintarea sensului giratoriu,au experienta,drumurilo,si soselelor,civilizate,deci daca vrem civilizatie,trebuie sa educam pietonii,sa mearga mult mai mult pe jos pentru sanatate,iar trecerile de pietoni,cat mai rare. Soselele,sunt facute pentru masini,pentru intretinerea lor doar,proprietarii de masini,platesc rovignete,si accize la combustibil,..concluzia,haideti,pietrenilor spre civilizatie,educati-va,copii,parintii si pe voi insi-va,,o vara placuta va doresc ,la toti,cu respect,Stefan Cozma

 4. cetateanul spune

  este un lucru bun pentru cart. Darmanesti, acest giratoriu

 5. Vasile Poparda spune

  Consider ca nu este o idee buna infiintarea sensului giratoriu la Orion. Trebuie avuta in vedere si siguranta pietonilor, inclusiv a copiilor care merg la scolile si la gradinitile din zona. Mutarea trecerilor pt. pietoni si desfiintarea semafoarelor ar pune in pericol vietile acestora. Pe zebra situata pe str.Mihai Viteazul in dreptul spatiului dintre blocurile A1 si A2, semnalata necorespunzator, au fost accidente din vina soferilor, unele evitate in fractiuni de secunda. Daca se infiinteaza sensul giratoriu trebuie mentinute semafoarele asa cum exista cel putin 4 sau 5 pe b-dul Traian, la distanta relativ mica unele de altele. Cel mai bine ar fi sa nu se infiinteze sensul giratoriu !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate