Senatorul Răzvan Cuc îl critică dur pe primarul de Piatra-Neamț, Andrei Carabelea

0

Senatorul PSD Neamț Răzvan Cuc, fost candidat la primăria municipiului, a criticat dur administrația locală din Piatra-Neamț în cadrul unei conferințe de presă, numindu-i o „gașcă de amatori incompetenți”.

Acesta a declarat că a privit cu dezgust unele mesaje ale politicienilor locali transmise după Anul Nou.

„Primarul actual spunea așa în mesajul lui –A fost un an greu, dar s-a întâmplat un lucru bun pentru Piatra-Neamț că a ajuns el primar -. Din punctul meu de vedere este cel mai mare dezastru… Și mai spunea că mediocritatea și datoria care s-au propagat în anii trecuți vor fi întreptate cu modernizare. Haideți să vedem caracterul unui om politic. Spunea că a fost mediocritate în anii trecuți. Păi mediocritatea de anul trecut tocmai a finanțat ONG-ul actualului primar, că se ducea și depunea tot felul de solicitări și primea bani. Asta e mediocritate? Atunci era mediocritate, acum venim cu modernizare. Care e modernizarea?”

Răzvan Cuc a precizat că faptul că Andrei Carabelea nu are experiență în administrația publică reprezintă o mare pierdere pentru pietreni, pe bani publici, iar această lipsă de experiență s-a văzut foarte clar și în scandalul cu firma Publiserv sau în cazul demiterii arhitectului șef fără a avea om de pus în loc.

„Asta arată incompetența și modul cum el tratează lucrurile în primărie. Fără să aibă niciun fel de habar. El va fi cel care va răspunde pentru toate aceste probleme. Pietrenii plătesc acum prețul minciunilor și manipulărilor din campanie. Nu va fi în stare să facă, din păcate, absolut nimic pentru Piatra-Neamț. Derapajele vor trebui făcute publice.”

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate