Senatorul PSD Neamț, Dan Manoliu, a susținut în Parlament validarea legii privind eliminarea celor 102 taxe nefiscale

1
Preşedintele Klaus Iohannis a cerut, vineri, 23 decembrie, reexaminarea legii care elimină 102 taxe nefiscale, printre care şi taxa radio-tv, după ce judecătorii CCR au decis că legea este constituţională. Senatul a votat, totuși, pentru respingerea reexaminării și validarea legii în forma inițială. Cererea preşedintelui Klaus Iohannis urmează să intre şi în dezbaterea Camerei Deputaţilor, în calitate de for decizional.
„Așa cum a promis, imediat dupa învestirea parlamentului, PSD a votat respingerea reexaminarii și a aprobat validarea legii privind eliminarea celor 102 taxe, la Senat, în forma ei inițiala. Votul vine conform angajamentului din programul de guvernare al PSD de reducere a fiscalității. La Senat s-a votat astfel: 82 de voturi pentru respingerea reexaminarii ( PSD+ALDE+UDMR) și 36 împotrivă (PNL +USR). PSD respectă programul de guvernare asumat, și în același timp își respectă și alegătorii .”, a declarat senatorul Dan Manoliu.
manoliu
aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Ionitescu V. spune

    Mai are nisip balatiera de la Nisiporesti? Sa-i faceti statuie omului. A doua mare realizare.Prima a fost descoperirea locului pe scaunul Senatului fara GPS.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate