Accidente rutiere soldate cu vătămarea corporală a pietonilor

0

Ieri, cinci pietoni au fost răniți, în urma accidentelor de circulație produse pe raza județului Neamț.
Astfel, în jurul orei 16.30, polițiștii rutieri au intervenit pe bld. Dacia din Piatra Neamț, unde a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unei femei de 36 de ani. Aceasta a fost surprinsă și accidentată de un autoturism condus de un bărbat de 51 de ani, în timp ce angajase în traversarea străzii pe trecerea de pietoni. Conducătorul auto nu se afla sub influența alcoolului, conform rezultatului negativ al testării cu aparatul etilotest.


Tot în municipiul Piatra Neamț, în jurul orei 02.15, pe bld. General N. Dăscălescu a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unui pieton. Din primele cercetări se pare că în timp ce un tânăr de 27 de ani din Piatra Neamț conducea un autoturism în parcarea unui local de alimentație publică, a accidentat un tânăr de 22 de ani, care se afla pe trotuarul din fata punctului de servire, după care a părăsit locul faptei. Conducătorul auto a fost depistat în scurt timp și a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.


În noaptea de 27/28.12.2016 pe DJ 201C în localitatea Tămăşeni a avut loc un accident rutier, în urma căruia un pieton aflat în stare de ebrietate a fost rănit. Din primele cercetări se pare că, în timp ce un tânăr de 20 de ani, din localitate conducea un autoturism a surprins şi accidentat cu oglinda retrovizoare stânga un bărbat de 48 de ani, care se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă.


În seara zilei de 27.12.2016, un alt pieton a fost accidentat în localitatea Borca. Din primele cercetări se pare că, în timp ce un bărbat de 50 de ani, din Piatra Neamț conducea un autoturism pe DC156, a surprins si accidentat un bărbat de 52 de ani, din Borca, care deplasa pe partea carosabilă și fiind sub influența băuturilor alcoolice, s-a dezechilibrat și a căzut în fața autovehiculului.

….
Un alt pieton a fost accidentat în seara zilei de 27.12.2016, pe raza municipiului Roman, conducătorul auto părăsind locul faptei.
Polițiștii au identificat, imediat, conducătorul auto, un tânăr de 21 de ani, din Trifești, care în timp ce conducea un autoturism dinspre Roman către Trifeşti, a pătruns pe sensul opus de mers şi a acroșat un tânăr de 17 ani cu oglinda retrovizoare stângă. Ambii participanți la trafic au fost testați alcoolscopic, rezultând o valoare pozitivă pentru pieton și una negativă pentru conducătorul auto.
În toate cazurile, cercetările sunt continuate de către polițiștii rutieri.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate