Senatorii se gandesc sa mai omoare cateva afaceri prin Neamt

4

Deoarece au terminat tot ce aveau de facut pentru bunastarea romanilor, senatorii nostri dragi au emis o lege prin care se interzice fumatul in restaurante si discoteci. Exceptie fac localurile ce au sub 100 m patrati, localuri care se pot declara ca fiind exclusiv pentru fumatori sau pentru nefumatori.
Daca aceasta lege va trece si de parlament, atunci ar insemna ca in discotecile din Neamt sa nu mai vedem nicio tigara aprinsa si aberatia pe care vreau sa o vad pusa in practica sustine ca in restaurante, deci la nunti, botezuri sau aniversari fumatul va fi interzis cu desavarsire.
De asemenea, conform noii legi nu mai este voie sa se vanda tigari la mai putin de 250 de metri de scoli sau spitale, ceea ce inseamna ca multe de chioscuri , alimentare si supermarketuri nemtene ar trebui inchise sau ar trebui sa nu mai vanda tigari de loc.
Noi credem ca decat sa nu se vanda tigari la mai mult de 250 de metri de spital ar trebui sa dea o lege ca intr-o raza de 100 de metri de la centrul spitalului sa se gaseasca medicamente pentru bolnavi, dar aceasta nu este o prioritate.

Ion Ochisor


whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. DORIN spune

  nu cred ca ar fi o afacere asa profitabila pt. popor, pentru mine sau tine. Ca ar trebui dat prioritate la cele enumerate de tine de acord dar ca ar muri aceasta afacere cu tigari si etnobotanice nici un bai.
  Cred ca esti fumator
  o zi buna

 2. rayofra spune

  o lege excelenta

 3. Tavy spune

  FFFFFF bine, ar fi cel mai bun lucru al actualei puteri facut in ultima vreme. Iar pt ion SPANCHI sau cum l-o chema masa, toti oamenii inteligenti care nu au mintea imbibata in alcool si nicotina ar vrea sa-i transmita 2 lucruri: 1 sa-si bage tigara unde se aseaza , in bombele pe unde bea el secarica , si 2 … nu se poate spune aici.

 4. Andrei spune

  Daca nu ai fuma, ti-ar conveni sa stai o seara intreaga in fumul altora ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate