Șefi de secție, pe placul mafiei din spital

0

Conducerea spitalului din Piatra-Neamț a propus niște criterii foarte clare de performanță în baza cărora să se stabilească șefii de secții din spital.

Inutilă a fost zbaterea conducerii spitalului, mafia din această unitate sanitară a reușit prin reprezentanții sau simpatizanții ei din consiliul de administrație al spitalului să zăpăcească propunerile celor care conduc spitalul și mai mult de atât să amâne reevaluarea șefilor de secții și numirea lor în baza unor criterii tehnice, nu mafiote.

Astfel, la această oră conducerea spitalului nu poate clinti nici un centimetru un șef de secție șpăgar sau incompetent pentru că mafia din spital nu vrea.

Poate ar fi cazul să intervină aici și Consiliul Județean Neamț și să transfere controlul asupra Consiliului de Administrație de la mafie la spital sau la Consiliul Județean. Mafioții au condus suficient. A venit vremea să ia mâinile de pe spital.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate