„Sedintele mici si dese, cheia marilor succese”. Asta pare sa fie noua lozinca a Consiliului Local Girov – ( Sedinta Consiliu Local Girov 22.05.2013 )

1

S-au certat , s-au schimbat , s-au impacat , s-au fugarit , s-au inselat,  iar s-au certat si s-au schimbat , s-au acuzat , s-au reclamat , s-au aliat si destramat, iar intr-un final au hotarat sa se opreasca si sa o ia de la capat si iar s-a intamplat astazi o sedinta la  Consiliul Local Girov in cadrul careia fostul viceprimar domnul Sarion Florinel , a fost repus in functie dupa ce prefectura Neamt a spus ca a fost demis pe langa lege .
De ras este faptul ca nu mai stii care si cu cine „se culca” prin consiliul local, ca azi se cauta sa isi dea in cap , maine fac o alianta si poimanine o iau de la capat si toate astea cred ca sunt luate de la primarul care la un moment dat era membru PNL , daduse mana , se spune  cu PSD-ul si in comuna lui iesise la alegeri PDL-ul .
Poate totusi macar de rusinea oamenilor din comuna se opresc si consilierii locali de la Girov , iau o gura de apa si se apuca de treaba .

1 Comentariu
  1. mamblegu spune

    doamna secretara!!!cum ati reusit sa faceti cvorum cu 7 consilieri din 15 ???…..8 erau un fata prefecturi la ora sedintei !!!!sedinta este ilegala!!!probabil ve ti raspundesi penal impreuna cu presedintele de sedinta!!!am obs ca va atras atentia primarul daca este legala sedinta si ati raspuns ca da….FELICITARI!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate