Cu muschii nostri de otel, plecat-am sa culegem musetel! …… si pe drum am oprit si la sedinta de Consiliu Local Pangarati

1

consiliul-local-pangarati
Asteptand sa se rezolve problema persoanelor cu handicap din Comuna Pangarati va lasam sa vedeti doar sedinta care in linii mari s-a desfasurat ca o sedinta ce CL unde oamenii se vedea ca se implica si cunosc problemele comunei  mult mai mult decat fac alti consilieri din alte comune nemtene .
Nu  facem  deocamdata prea multe comentarii, remarcand doar faptul ca in opinia noastra domnul secretar al primariei ar trebui sa tina niste lectii de administratie  cu consilierii, caci unii dintre ei prind fluturi rau de tot, iar fata de cititori ne cerem scuze dar precizam ca desi poza e facuta in mijlocul sedintei de CL, nu toti oameni de la masa sunt consilieri locali …. nu stiu, asa o fi obiceiul la Pangarati…..  nu m-am lamurit inca .

1 Comentariu
  1. de astazi coroi spune

    apreciez efortul depus pentru popularizarea comunei pangarati,a consiliului local a primarului si secretarului.nu prea am inteles cine prinde fluturi,si ce prevederi ale legii 215 s-au incalcat probabil ca o sa le dezvoltati.participand si vizionand si alte sedinte de consiliu local cred ca este de nivel mediu spre bun.de fapt sunt si multi cu experienta din care doi au fost primari si doi vicepresedinti ,deci cunosc problemele comunei bine.din ce ati prezentat nu sunt membri ai consiliului local;primarul,secretarul si contabilul dar doi participa de drept iar contabilul participa la anumite puncte din ordinea de zi.altii nu am vazut la cine va referiti?potrivit legii sedinta de consiliu este publica deci….?cred ca sedinta a avut loc intr-o zi de sarbatoare si de aceea pe masa erau sucuri diferite,alune etc….nu a fost un fond de protocol.apreciez modul combativ si in cunoastere de cauza a dezbaterilor.s-a evidentiat si un gica contra fiindca asa da bine ai nu ai dreptate important este sa teevidentiezi.cei cinci consilieri care sunt la primul mandat au fost ponderati si probabil ca patru inca mai invata legea administratiei.asi dori ca asemenea dezbateri sa fie la toate comunele si nu festivism cum se intampla in unele comune.

    ADMIN : Fara nici o discutie se vedea clar ca oamenii stiu pentru ce sunt acolo dar la fel de bine se vedea ca secretarul tot incerca sa le explice ca nu prea se pot face unele lucruri chiar din topor si ca exista niste reguli de administratie locala .
    Nu a zis nimeni ca e dezastru , e mai bine ca la altii dar daca insitati cu ceva incalcari as putea sa va spun de exemplu ca au votat ei nu stiu ce reprezentanti la nu stiu ce firma si legea spune ca votul in legatura cu persoane e secret sau in cel mai rau caz daca e numai o propunere se voteaza intai metoda de vot deschis …… nu ma pricep eu la administratie locala dar asa cred …..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate