Ședință la Consiliul Județean Neamț – 29.01.2015

0

La ședința de CJ Neamţ s-a petrecut din nou o fază care nu face absolut deloc cinste instituției și ne trimite pe toți  cu gândul la vremurile de dinainte de 89. La unul dintre punctele de pe ordinea de zi ce se referea la transporturi, din nou reprezentanții unei firme din Roman nu au fost lasați să vorbească. Nu știu daca aveau sau nu dreptate acei oameni, dar se simțeau lezaţi în drepturile lor şi atrăgeau atenția asupra unei nereguli petrecute chiar în actele Consiliului Județean Neamț. Dacă adăugăm la aceasta şi faptul că lucrători ai Consiliului Județean au întreprins acțiuni pe la UAT-uri în favoarea concurenţilor direcți ai celor care voiau să reclame azi ceva, nu considerăm ca a fi în regulă comportamentul conducerii CJ Neamţ. Fie că au sau nu dreptate cetățenii acestui județ, aceştia au dreptul să se înscrie la cuvânt și să vorbească în plenul CJ Neamţ.
Sugerăm celor care lucrează la Consiliul Județean Neamț și tăinuiesc sau protejează șmecheriile din transportul județean de persoane să țină minte acest articol și să își amintească de el când vor da cu subsemnatul la organele de anchetă. Lucrurile au scăpat deja de sub control și mai devreme sau mai târziu cineva va răspunde.
Dar să avem puțină răbdare. În cateva luni, un an, doi … vom reveni la subiect cu deja consacrata expresie ”din nou am avut dreptate 100% ”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate