Sedinţă de Consiliu Local Ştefan cel Mare 29.01.2015

0

Prima şedinţă în faţa camerelor de luat vederi în cadrul primăriei Ştefan cel Mare. O şedinţă la care primarul Sorin Ouatu nu a fost prezent, având alte proiecte de rezolvat în legătura cu asfaltarea. A fost o şedinţă puţin haotică din punctul meu de vedere, nemulţumirile venind din mai multe direcţii. Pentru că este început de an şi aceştia doresc rezolvarea cât mai multor probleme şi finalizarea acestora, iertăm agitaţia din timpul şedinţei.

Pe ordinea de zi au fost ridicate două probleme:

1.Evaluarea şi aprecierea activităţilor şi rezultatelele atibuţiilor secretarului primăriei.

2.Stabilirea activităţilor prestate de servicii de către persoanele ce beneficiaza de ajutor social.

Primarul Sorin Ouatu a dat spre aprobarea consilierilor primăriei punctul de vedere în legătura cu aprecierea activităţilor puse în atribuţiile secretarului Stoleru. Rezulatul a fost unul pozitiv cu mici nemulţumiri ce vin din partea acestora.

Cea de-a doua problemă scoasă în atenţia consilierilor a fost prestarea activitaţilor în schimbul ajutorului social ce vine partea guvernului.Unii susţin că bugetul alocat fiecăruia este mult prea mic şi că aceştia nu se pot descurca cu o suma infimă si nesemnificativă. Aceştia nu au în vedere ca unii sunt apţi de muncă şi refuză să o facă mulţumindu-se cu acest ajutor şi eventual cu veniturile obţinute prin muncă cu ziua.

O altă problemă care a acaparat toata sedinţa a fost implementarea unui proiect şi atribuirea unui buget din banii locali pentru cadrastarea pământurilor din comuna Ştefan cel Mare.

IRINA GORGOS

Irina Gorgos

Nota redacției: Poate vizionează această ședință și aleșii locali din comunele invecinate care au transformat ședințele de CL in orice numai in ședințe in folosul comunității nu …

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate