Şedinţă de Consiliu Local – Ştefan cel Mare

0

Pe ordinea de zi din ședința Consiliului Local din comuna Ștefan cel Mare, primul punct ce s-a dat spre aprobarea consilierilor a fost stabilirea zilelor comunei.
Ziua comunei a fost propusă pentru zilele 2-5 iulie, zile în care se vor desfășura diferite activități cu care comuna se mândrește. Costache Lupu este principalul organizator al acestor zile, acesta implicându-se în mod direct fiind obișnuit cu astfel de activități. Unul din cele mai importante evenimente ce se vor ţine pe raza comunei va fi premierea pentru festivalul ecvestru „Stânca Serbești” organizat în aceeași perioadă la Piatra-Neamţ.
Bugetul alocat pentru aceste zile este de aproximativ 90.000 lei , așteptând aprobarea sumei de 50.000 lei din partea Consiliului Judeţean, restul fiind adunați din sponsorizări sau alte fonduri. Mâine, Costache Lupu, împreună cu un reprezentant al primăriei, va înainta cererea pentru aprobarea bugetului.

O altă problemă este distribuirea banilor primiţi de stat trimişi pentru funcţionarea si administrarea domeniului public si al primariei. Au fost atribuiţi aproximativ 214 mii de lei pentru întreţinerea utilajelor, combustibili, datorii către Consiliul Judeţean, problemă care va fi discutată şi în şedinţa viitoare, banii fiind folosiţi doar pentru aceste scopuri.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate