Majoritatea lifturilor din Piatra Neamt au ajuns la vârsta pensionarii

5

lift-neamtMajoritatea lifturilor lift-piatra-neamtdin Piatra Neamț au fost puse în funcțiune pe vremea comuniștilor și de atunci au tot suferit revizii periodice sau capital, dar durata lor de viață și de exploatare în siguranță a cam trecut.
După cum spun pietrenii care folosesc aceste sisteme, șansele ca locatarii să le schimbe sunt nule, deci singura speranță ar fi un proiect inițiat de primărie prin care, la fel ca la anvelopări, să se găsească o soluție de înlocuire a ascensoarelor.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. feraru marcel spune

  Da’ despre niscai lifte pensionare, pe cand ?? C-or fi si de astea, de merg treburile scartaind.

 2. Onciu spune

  Pai cred ca nu mai au de unde fura ,si acum se mobilizeaza mai marii primariei sa gaseasca solutii pentru venituri suplimentare ,asa cum au fost obisnuiti ,prin comisioane de la firmele executante apropiate de acesti indivizi care nu fac altceva decat sa gandeasca pentru buzunarul lor si nu pentru binele comunitatii.
  Rog acesti indivizi sa ceara parerea locuitorilor, deoarece nu toti suntem beneficiarii acestor privilegii.
  Banul public trebuie cheltuit in folosul tuturor cetatenilor.
  Prin aceste investitii se urmareste ,sponsorizarea unor persoane din conducerea primariei,prin acordarea de lucrari catre anumite societati „agreate”de acesti indivizi, care nu stiu, sa faca altceva decat contracte cu aurtoritatile statului.
  Aceste societati care sfideaza contribuabilul ,bagand-ui mana in buzunar si jefuindul in vazul tuturor, prin prisma acestor indivizi care de ani buni sunt la conducerea autoritatilor locale si judetene,care la randul lor primesc comisionul sau mai pe intelesul tuturor SPAGA.
  Investitiile trebuie gandite in folosul intregii comunitati si nu in interesul unor persoane sau societati cum se face de obicei.

 3. Marius spune

  Ce „baiat de baiat” a fost ala care s-a ocupat de vopsirea elementelor metalice in argintiu…in capul lui probabil ca e om mega-gospodar, ce conteaza ca a spoit totul imprejur si arata ca dracu, e „frumos”.

 4. xx spune

  In nici un caz ca la anvelopari. Toti cei care am anvelopat blocurile pe cont propriu,negociind direct cu echipe de constructori si platind integral pretul lucrarii ne-a costat cam jumatate fata de cei ce au facut prin primarie unde locatarii au platit doar 20% din pretul lucrarii restul guvernul si primaria,executantii fiind de multe ori aceiasi numai negociatorii altii

 5. Andrei spune

  De cand am ramas blocat intr-un stift de asta de lift urc si cobor pe scari chiar si pana la etajul 10. 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate