Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 19 iulie 2019
  • :
  • :

Ședință de Consiliu Local Piatra-Neamț, 26.01.2017

Astăzi a avut loc o nouă ședință de Consiliu Local în care s-a impus voința politică a majorității PSD, ALDE, PMP.
Faptul că majoritatea își impune voința politică nu e de blamat, cu toate că așteptam ca după 20 de ani în care majoritatea a făcut ce a vrut în consiliul local să ajungem măcar la nivelul la care majoritatea să mimeze diplomația și consultarea minorității. Problema este alta și anume modul în care majoritatea actuală își impune punctul de vedere, un mod total ostil și în multe locuri incompetent, fără o argumentare sustenabilă, condiții în care, chiar și atunci când se opune justificat la ceva, majoritatea nu face decât să victimizeze primarul și actuala minoritate.
Se vede clar că actualii consilieri locali din majoritate nu își fac niciodată temele și sunt foarte superficiali în toate acțiunile lor. Oricât de bine ar fi organizată în prealabil o ședință, e clar că se pierd pe drum instrucțiunile, se denaturează sensurile și în final se pun problemele în cel mai nefericit mod, stârnind râsetele tuturor din sală.
Totuși, actuala majoritate, care își arată mușchii de multe ori chiar fără sens, cel puțin nu face nenorocirile pe care le-au făcut fostele majorități care au îndatorat acest oraș pentru două generații. Poate cu timpul cei din actuala majoritate vor învăța cum să folosească puterea pe care au primit-o prin vot și, înainte de a-l pune la punct pe Chitic și pe liberali, poate se ocupă și de motivele pentru care au fost trimiși acolo, cum ar fi să elucideze cine s-a îmbogățit ilegal din banii de la Perla Invest și restul firmelor primăriei, sau să elucideze cum de s-au vândut terenurile și clădirile municipalității și primăria e tot datoare și să ofere răspunsuri publice la toate suspiciunile de jaf din banul public din ultimi 10 ani și desigur unde e cazul să sesizeze și organele de urmărire penală. Cel puțin cei de la PMP și ALDE cu asta au câștigat ultimele voturi, spunând că vor face ei nu știu ce audituri, dar au făcut fix o brânză.
Concluzia este că pietrenii au votat la ultimele alegeri masiv PSD, deci nu contează foarte mult ce zice PNL și nici că nu le trec proiectele, dar dacă tot au votat pietrenii PSD poate și consilierii locali din majoritate învață să lege coerent două cuvinte, căci momentan dau impresia că habar nu au pe ce lume sunt.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *