Conferință de presă Dragoș Chitic – primarul municipiului Piatra-Neamț

2

Primarul Dragoș Chitic a susținut astăzi o conferință de presă în care și-a exprimat în principal nemulțumirile față de actuala majoritate din consiliul local. Ce a spus domnul Chitic puteți vedea mai jos. Ce am înțeles noi este faptul că între opoziție și putere, la Piatra-Neamț, este o mare problemă de comunicare și deși domnul primar crede că discută cu cine trebuie și cade de comun acord pe anumite probleme și proiecte, în realitate persoanele cu care crede el că ia decizii împreună, și aici ne referim la cei doi viceprimari, nu sunt chiar cei care iau decizii.
Cât va exista această problemă de comunicare nu va fi niciodată liniște în Consiliul Local și primarul va fi în continuu uimit de faptul că negociază niște lucruri cu viceprimari și în final se întâmplă alte lucruri. Considerăm că vina blocajului de comunicare este la cei doi viceprimari care nu-i spun primarului ”stai să ne consultăm cu echipa noastră și îți dăm după aceea un răspuns” ci își asumă răspunsuri imediate pe care în urma consultărilor cu propria echipă sunt nevoiți să le schimbe.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
 1. Mugurel spune

  Domnule primar
  Cu ce mînã dai
  Cu aia primeşti(nu uitaţi,cã electoratul nu uitã)

 2. vasile spune

  Are dreptate omul!!!! Lucrul asta se intampla de ceva vreme (cel putin) la Piatra Neamt, daca nu cumva la nivelul intregii tari. Acesti alesi nu vad decat confruntari politice, rafuieli personale, si nu sunt interesati de bunul mers al comunitatii locale/nationale. Ei stiu un singur lucru: daca sunt in opozitie, trebuie sa spuna NU! sau DA!, astfel incat sa fie CONTRA! Nu conteaza daca proiectul care se dezbate este benefic pentru comunitatea locala! Peronal, consider ca este o bataie de joc la adresa cetatenilor care asteapta sa traiasca mai bine, asteapta investitii locale si noi locuri de munca.
  Oare pana cand vom fi obligati sa suportam aceste vietati care ne sunt potrivnice si care urmaresc doar interese personale!!??
  Este incredibil ceea ce se intampla in Piatra Neamt!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate