Ședință de Consiliu Județean Neamț, 30.09.2016

0

Pe agenda ședinței ordinare de vineri, 30 septembrie, a Consiliului Județean Neamț s-au aflat 9 proiecte de hotărâre, lista fiind suplimentată cu încă patru proiecte de hotărâre.

În cadrul ședinței a fost aprobat proiectul „Conservarea, protejarea și promovarea Muzeului de istorie Roman – Casa Nevruzzi” si a cheltuielilor aferente acestuia. Tot în cadrul ședinței s-a adoptat si modificarea Hotărârii Consiliului Județean Neamț nr. 164/2016 privind repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a sumelor necesare pentru asigurarea drepturilor aferente copiilor/elevilor/tinerilor cu cerințe educaționale speciale integrați în învățământul de masă, pentru anul 2016.

În același timp s-a hotărât și modificarea și completarea organigramei și statului de funcții ale aparatului de specialitate al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț – și aici punctăm înființarea unui centru pentru copii delincvenți care comit fapte penale, precum și modificarea statului de funcții al Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate