Sedinta de Consiliu Judetean 26-07-2013

0

PSD-istii zic ca aceasta sedinta a fost o victorie. Noi spunem ca staful presedintelui Culita Tarata a venit cu lectiile facute stiind dinainte in amanunt ce planuri au adversarii si le-a stricat o parte inainte de sedinta si o parte chiar in timpul sedintei de Consiliu Judetean.
Singura realizare concreta a adversarilor presedintelui a fost desfiintarea postului de Administrator Public adica county manager fara care domnul Culita Tarata va trebui sa delege atributiile sale unui vicepresedinte in perioadele mai lungi in care ar lipsi din judet, dar daca e sa ne descaltam si sa stam cu picioarele intr-un lighean cu apa rece, vom realiza ca nu este chiar o problema greu de rezolvat pentru domnul Culita Tarata.
Ce nu vede PSD-ul si nici ceilalti combatanti din CJN dar o vad clar cei neimplicati politic  este faptul ca la aceasta sedinta unde a fost prezent si domnul Ionel Arsene, domnul Tarata nu a  mai avut curajul sa spuna nimic la adresa presedintelui PSD Neamt, ceea ce dovedeste a nu stiu cata oara ca oricat ar critica Tarata pe Arsene, nu o face de fata cu acesta, ceea ce duce in derizoriu tot discursul presedintelui CJN.
E de precizat ca marele om politic Culita Tarata a refuzat pana acum invitatii oficiale de a participa  la dezbateri video cu Dan Constantin si Ionel Arsene, ceea ce spune foarte multe lucruri.
Dar sa va lasam sa urmariti sedinta de care se bucura PSD-istii si PDL-istii cam inutil zicem noi, ca din exterior s-a vazut cum Culita Tarata a venit cu lectiile facute in timp ce consilierii PSD si PDL au fost luati prin surprindere si invartiti pana ce au ametit, ca sa nu mai spunem ca majoritatea consilierilor judeteni care sunt in tabara ce e contra Tarata sunt foarte slab pregatiti politic si teoretic cu cateva mici exceptii gen Bourceanu.
Sfatuim PSD-istii si PDL-istii sa invete ceva de la Culita Tarata si anume pregatirea profesionista a sedintelor de CJN, caci avem noi impresia ca se cred ei baieti destepti si pun tara la cale la o cafea sau o sedinta, in timp ce doamna Soroceanu si altii adorm spre dimineata cu capul pe teancuri de acte si legi, iar cand vin la sedinta de CJN matura pe jos cu cei slab pregatiti.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate