Citește și
2 Comentarii
  1. MARCEL spune

    INTRASEMENEA situatie nu suntem pusi in situatia ! Doamna DIRECTOR , Care este meserias SI Specialist , e 2 in 1 precum NESS CAFE ! DIN 2010 in 2016 CREDE cineva ca dansii mai STIU ce au Votat? Doamna director , dvs tra daca mai pomeniti mult de Asumare si Cheltuieli VA dau domnii afara , pe dom CRISTI T deja l ati sucarit , Dom C LUPU a venit cu Bomba zilei ,Aparatul de 400 milioane si Beletele de 500milioane , DECI Beletele sunt mai scumpe ca Aparutul in Sine ! DE unde au putut Concesiona o asemenea Afacere !?? URMATOAREA adunare de pe 04 FEB 2016 e de Urmarit ,mai ales ca e si EXTRAORDINARA !

  2. MARCEL spune

    SE pare ca UNII vin la sedintele acestea ca sa mai arate , laude pe la colegii consilieri cu ce tehnica IT s au inoit ,cum e cazul celui de langa DL STAFIE Claudiu cu ploveru rosu , Domnu va necajeste rau tableta aceea zic sa faceti ca Nea Marin Miliardaru ,ii trasniti un pumn si va merge STOK !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate