Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 25 iunie 2019
 • :
 • :

Ședință a Consiliului Județean Neamț 28-01-2016

sed-CJ
2 comentarii la “Ședință a Consiliului Județean Neamț 28-01-2016

 1. MARCEL

  INTRASEMENEA situatie nu suntem pusi in situatia ! Doamna DIRECTOR , Care este meserias SI Specialist , e 2 in 1 precum NESS CAFE ! DIN 2010 in 2016 CREDE cineva ca dansii mai STIU ce au Votat? Doamna director , dvs tra daca mai pomeniti mult de Asumare si Cheltuieli VA dau domnii afara , pe dom CRISTI T deja l ati sucarit , Dom C LUPU a venit cu Bomba zilei ,Aparatul de 400 milioane si Beletele de 500milioane , DECI Beletele sunt mai scumpe ca Aparutul in Sine ! DE unde au putut Concesiona o asemenea Afacere !?? URMATOAREA adunare de pe 04 FEB 2016 e de Urmarit ,mai ales ca e si EXTRAORDINARA !

  Raspunde
 2. MARCEL

  SE pare ca UNII vin la sedintele acestea ca sa mai arate , laude pe la colegii consilieri cu ce tehnica IT s au inoit ,cum e cazul celui de langa DL STAFIE Claudiu cu ploveru rosu , Domnu va necajeste rau tableta aceea zic sa faceti ca Nea Marin Miliardaru ,ii trasniti un pumn si va merge STOK !

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *