60 de pachete de țigări fără timbru de proveniență

3

În cadrul acțiunilor desfășurate la nivelul Grupării de Jandarmi Mobile ”Alexandru cel Bun” Bacău pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale pe raza municipiului Piatra-Neamț în această săptămână, jandarmii din cadrul unui echipaj de ordine și siguranță publică au identificat o femeie care comercializa 60 de pachete de țigări cu proveniență necunoscută fără a avea documente legale.contrabandă

Persoana depistată a fost condusă la sediul Poliției Municipiului Piatra Neamț în vederea continuării cercetărilor.

Petronela I. de 21 de ani din municipiul Piatra-Neamț a precizat jandarmilor că a găsit acele pachete de țigări și că nu știa faptul că vânzarea lor este ilegală.

Jandarmii au întocmit pe numele persoanei în cauză dosar cu acte de sesizare sub aspectul săvârșirii unei fapte susceptibile infracțiunii de contrabandă.

Reamintim faptul că în conformitate cu prevederile Codului Vamal, introducerea sau scoaterea din țară, prin orice mijloace, a bunurilor sau mărfurilor, prin alte locuri decât cele stabilite pentru control vamal constituie infracțiunea de contrabandă și se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani și interzicerea unor drepturi.

Sunt asimilate infracțiunii de contrabandă colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia.

J A N D A R M E R I A R O M Â N Ă

Gruparea de Jandarmi Mobilă ‘Alexandru cel Bun’ Bacău

Compartiment informare și relații publice

sursa: http://www.agerpres.ro/

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. Ion Românu' spune

    60 de pachete?! Când se fură cu camioanele, mi se pare hilara acțiunea jandarmilor. Se potrivește mai bine gardienilor publici asa captură. Sau politiei locale, cum le-o mai fi zicând…

  2. Andrei spune

    Ordinarilor, ii dati pana la 7 ani de inchisoare pt 60 de pachete de tigari??? dar altu care da un tun de 1 mil Euro … cat ar trebui sa ii dati 100000 de ani lumina?? justitia condamna fapta nu si prejudiciul adus comunitatii… saraca fata se bucura poate la 200 de lei …. dar ala la 1 mil Euro… cati oameni putea sa hraneasca?????

  3. MARCEL spune

    60 egal 6 cartuse , PREJUDICIUL e ENORM ,esti cot la cot cu NICULAE ,ai subminat Economia NATIONALA !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate