Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 21 martie 2019
  • :
  • :

„Secretul Fericirii”, în regia lui Vlad Zamfirescu, proiecție de gală la Cinema Dacia

Filmul lui Vlad Zamfirescu, „Secretul Fericirii”, rulează duminică, 11 noiembrie 2018, la ora 17:30, la Cinema Dacia, din Piatra-Neamț.

Biletele pot fi achiziționate de la casieria cinematografului, dar și on-line pe eventbook

La eveniment vor participa actorul-regizor Vlad Zamfirescu și producătorul executiv Ștefan Alexa.

Secretul Fericirii”, după un scenariu scris de Alexandru Popa, urmărește doi prieteni care descoperă că fericirea unuia depinde de nefericirea celuilalt, pentru că resursele de fericire sunt limitate. Din distribuție fac parte Vlad Zamfirescu, Irina Velcescu și Theo Marton.

 

Secretul fericirii” este o producție Movie Production Entertainment, iar producător este Cristina Dobrițoiu.

Filmul a fost prezentat în premieră mondială la TIFF 2018 (Selecție oficială, secțiunea Zilele filmului românesc, clasat pe locul  al doilea în preferințele publicului, după „Un pas în urma serafimilor”, regizat de Daniel Sandu, 2017) și a fost declarat câștigător la mai multe festivaluri internaționale de film, după cum urmează: Los Angeles Film Awards, SUA, 2018 (Best Duo: Vlad Zamfirescu & Theo Marton; Honorable Mention: Narrative Feature), Virgin Spring Cinefest, India, 2018 (Silver Award: Best Debut: Vlad Zamfirescu), Burgas International Film Festival, Bulgaria, 2018 (Selectat în competiția oficială, cu proiecție specială pe 23.07.2018), „Sose” 5th International Film Festival 2018,Yemen, Armenia (Selectat în competiția de lung metraj). „Secretul Fericirii” a fost selectat și în Competiția de Lungmetraj a Festivalului ANONIMUL IFF 2018.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *