Secret Service implicat intr-un nou scandal sexual

0

Secret-Service-3Secret Service, serviciul responsabil de paza presedintelui SUA, este vizat de un nou incident cu implicatii sexuale, dupa ce anul trecut s-a aflat in centrul unui scandal de prostitutie, din cauza comportamentului inadecvat al unor angajati ai sai.
Serviciul a numit in urma cu sapte luni prima femeie in functia de director, Julia Pierson, iar un amplu raport al inspectiei generale privind conduita in cadrul Secret Service dupa scandalul sexual de anul trecut ar urma sa fie facut public in urmatoare saptamani.
In acest an, in urma unei noi anchete, doi ofiteri superiori ai Secret Service au fost indepartati din garda ce asigura protectia presedintelui american Barack Obama, din cauza incalcarii normelor de comportament, scrie Washington Post, citat de Agerpres.
Cu toate acestea, ei nu si-au pierdut legitimatiile de serviciu, ci doar au fost transferati in alt departament.
In luna mai a acestui an, Casa Alba a primit o plangere de la hotelul Hay-Adams, din apropiere, impotriva agentului Ignacio Zamora Jr., care ceruse intr-o noapte personalului hotelului sa fie lasat in camera unei femei. Dupa cate se pare, Zamora, aflat in timpul sau liber, facuse cunostinta cu aceasta mai inainte la barul hotelului, a mers la ea in camera, iar dupa ce a plecat a descoperit lipsa unui glont in pistolul de serviciu pe care il descarcase in respectiva camera.
Agentul s-a intors la hotel si a incercat sa intre in camera, dar femeia nu l-a mai lasat. Atunci el a cerut personalului hotelului sa-i fie asigurat accesul in camera, facand uz de legitimatia de serviciu.
Mesaje sexuale adresate unei subordonate
In timpul verificarii telefonului BlackBerry al lui Zamora, anchetatorii au descoperit mesaje sexuale adresate unei angajate din subordonarea sa, potrivit unor surse aflate la curent cu investigatia.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate