Sechestru pe doua imobile ce apartin deputatului Popescu Florin Aurelian

1

Popescu_Florin_AurelianIn sarcina lui POPESCU FLORIN AURELIAN, deputat în Parlamentul României,  s-a reținut infracțiunea de folosire a influenței sau autorității de către o persoană care deține o funcție de conducere într-un partid, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

La data de 25.04.2014, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combaterea infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie au dispus instituirea sechestrului şi notarea ipotecară, până la concurenţa sumei de 485.500 lei, asupra a 2 imobile, ce aparțin inculpatului POPESCU FLORIN AURELIAN, situate în mun. Târgoviște, jud. Dâmbovița.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. feraru marcel spune

    100.000 s-oleaca de euroi ? Par la…ceas, cum ar spune meseriasii in limbajul strazii. Asta-i probabil unul din calicii politichiei dambovitene. Da-i bun si asta pan-la urma. Ca de obicei, suntem aburiti cu prezumtia aia de nevinovatie de parca toti ceilalti 18-20 de milioane care-om mai fi prin tara asta, avem cam tot pe-atata in conturile bancare. Pai ce, ii tare greu sa pui deoparte suma asta ?? Te lasi de tigari, de berea pe terasa si in 2-3 ani te-ai scos.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate