Seară de muzică folk și poezie, joi, 21 septembrie, la Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu”

0

Biblioteca Judeţeană „G.T. Kirileanu”, în parteneriat cu Asociaţia Culturală „Eu cred”, vă invită joi, 21 septembrie, la ora 17.00, în sala Expo-Club „Victor Brauner” a Bibliotecii Județene (Bd. Republicii, Nr. 17), la lansarea CD-ului de muzică „Dincolo de suflet”, cântecele folk fiind interpretate de Mihai Coşerariu şi Cristina Marin. Alături de CD, vor fi prezentate şi cărţile de poezie “Aşa sunt eu”, „Să goneşti fiara din suflet”, „Dincolo de suflet”, semnate de Mihai Coşerariu, cărți apărute la Editura “Crigarux” din Piatra-Neamţ, ale căror poeme au stat la baza textelor cântecelor.
Vor veni să vorbească despre interpreţi,  dar şi despre cărţi, Ion Asavei, directorul Bibliotecii „Mihai Eminescu” din Bicaz şi profesorii Marin Udroiu şi Cornel Duculescu. Cei prezenți la manifestare vor avea ocazia să asculte doi îndrăgiți interpreți de muzică folk de pe Valea Bicazului. În viața de zi cu zi, Mihai Coșerariu este polițist în comuna Dămuc, iar Cristina Marin este profesoară de limba și literatura română la Școala gimnazială din Bicaz Chei. Moderatorul întâlnirii va fi Dan Iacob.
Prin manifestări de acest gen, Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu” oferă ocazia creatorilor din Ținutul Neamț de a se face cunoscuți și iubitorilor de muzică și literatură din Piatra-Neamț, menirea unei biblioteci județene fiind și aceea de a-și deschide porțile pasionaților de muzică, literatură și artă de pe cuprinsul județului nostru.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate