Se termină lucrările pe Bicaz – Poiana Teiului dar … liberalii au o surpriză neplăcută…

2

Până la finalul lunii vor fi gata toate lucrările de reabilitare ale drumului Bicaz – Poiana Teiului dar asta nu înseamnă că se va și deschide. El va mai fi mult timp ținut blocat de liberali, care vor si ei partea lor de „cașcaval” de la acest drum.

În jur de 30 de puncte unde mai trebuia intervenit au fost oprite de la execuție – adică o dată cu venirea guvernului PNL, cei de la drumuri au ținut în sertar o serie de lucrări care ar mai fi trebuit făcute, fără să le atribuie însă niciunui constructor.

Scenariul este unul foarte simplu de anticipat. Se termină acum de făcut tot ce a fost contractat iar băieții deștepți de la PNL vor scoate la licitație alte lucrări pe același drum, lucrări pe care le va câștiga cine trebuie, ceea ce va lungi foarte mult termenul de dare în folosință.

De ce nu au scos la licitație până acum aceste lucrări? Simplu. Erau prea multe șanse să câștige licitația actualul constructor și nu e conform planului băieților deștepți care au ei „cumătrul” lor ce trebuie să ia lucrarea.

I.R.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Leo Taxil spune

    PNL este urmașul degenerat al PDL. Ce așteptări să avem de la ei?!?

  2. Grădinaru spune

    Mizerabili ! Rușine să le fie!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate