Made in Neamț – Săpun natural (de casă) – Cumpără de la producătorii locali înainte ca ei să dispară

1

În piața centrală se găsesc multe produse naturale, cu mult peste calitatea celor aflate pe rafturile supermarket-urilor. Am descoperit că aici există un producător local care are la comercializare săpun natural, adică săpun de casă făcut din produse naturale nu din detergenți sintetici cum sunt cele frumos ambalate pe care le găsim prin magazine….

O mână de oameni muncesc pe rupte pentru a produce ceva cât mai natural pentru consumatori. Sprijină producția acestui județ, cumpărând produse de la acești oameni care produc în Neamț.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Bogdan spune

    Salut Robert. Apreciez foarte mult faptul ca promovezi producătorii locali. Poate , dacă îți faci timp , ar trebui sa le creezi o platforma online unde sa poată fi contactați. Eu personal nu reușesc sa fac diferența in piața între un producător local și un bișnițar. Mi-ar plăcea sa le cumpăr produsele. Tu te pricepi la rețelistică și calculatoare …. poate nu ar strica să-ți sacrifici câteva zile pentru a le face un magazin online. O zi minunata !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate