Se suspendă cursurile în mai multe unități de învățământ din Piatra-Neamț și alte patru comune

1

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Neamț a decis luni, 5 octombrie, sistarea cursurile în mai multe unități de învățământ din Piatra-Neamț și alte patru comune, în zilele de 6 și 7 octombrie.

Se suspendă, în zilele de 6 și 7 octombrie 2020, cursurile unităților de învățământ din comunele Alexandru cel Bun (satul Bistrița), Gârcina, Girov, Dochia și municipiul Piatra-Neamț, cu excepția Colegiului Tehnic „Gheorghe Cartianu”, Liceului Tehnologie „Dimitrie Leonida”, Liceului Teologic Ortodox „Sfinții Împărați Constantin și Elena”, Școala Gimnazială „Daniela Cuciuc”, Școala Gimnazială nr. 2, precum și a structurilor arondate acestora. În perioada menționată cursurile se vor desfășura online.

Motivul suspendăriii cursurilor îl reprezintă imposibilitatea asigurării condițiilor igenico-sanitare în unitățile de învățământ respective din cauza sistării furnizării apei potabile de către compania APA SERV SA.

Hotărârea poate fi vizualizată mai jos.

De asemenea, tot astăzi, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Neamț a decis și actualizarea scenariului de funcționare pentru fiecare unitate de învățământ din județ.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Daniel Horciu spune

    Vi se pare anormal ? S-au terminat alegerile locale, de acum dam drumul la infectari. 2000 pe zi , va ținem la dos cu măști, căști, viziere până aproape de decembrie. Mai este putin si iarăși o sa dam drumul la nunți, botezuri ( nu va fi post)…… pentru ca trebuie sa mergem la vot!!!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate