Se redeschide Aqua Park Blue Eden din comuna Alexandru cel Bun

3

Sâmbătă, 12 iunie, se redeschide complexul balnear de tratamente și recreere Aqua Parck Blue Eden din comuna Alexandru cel Bun. Anunțul a fost făcut astăzi pe pagina dedicată de facebook a complexului.

Aqua Park apărut ca o necesitate, atât pentru revigorarea turistică zonală, cât și pentru tratarea unor probleme de sănătate. “Aqua Park Blue Eden” este o construcție ce cuprinde bazine de tratament cu apă de la Sovata și Bălțătești, jacuzzi, salina, saună umedă, saună uscată, tobogane pentru adulți și copii, bazin prevăzut cu bar, cabinete medicale, restaurant și alte servicii necesare turiștilor. Activitatea a fost suspendată temporar din cauza pandemiei de coronavirus.

Mai jos puteți vedea lisa de prețuri acutalizată pentru anul 2021.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
  1. Amy spune

    Dar condiționează accesul de vaccinare/test negativ.

  2. Clau spune

    La ce preturi se practica, ar trebui sa poti sa „mananci” de pe jos. In schimb in prima poza se vede cum in partea stanga a cladirii cade tencuiala, in partea de sus la acoperis se desprinde partea de din fata. Toboganul rosu este ruginit bine.

  3. Adrian D. spune

    Sa înțeleg ca s-a renovat? Țin minte ca toboganul rosu se stricase parca.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate