Atenție la buzunare – Bărbat din Neamț jefuit de o tânără

0
Imagine ilustrativă

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au identificat o tânără de 21 de ani, care ar fi sustras o sumă de bani, fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

La data de 09 iunie a.c.,polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Târgu-Neamţ au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 65 de ani, din Petricani, despre faptul că i-a fost furată o sumă de bani.

Echipajul de poliție s-a deplasat la locul indicat în sesizare, constatând faptul că în timp ce bărbatul în vârstă de 65 de ani se afla pe strada Mihail Sadoveanu, din localitatea Târgu-Neamț  ar fi fost abordat de către o tânără în vârstă de 21 de ani, din localitatea Vânători, care profitând de neatenţia acestuia i-ar fi sustras din buzunar suma de 100 lei.

În urma investigațiilor efectuate polițiștii au identificat tânăra, care avea asupra sa suma de bani în cauză, aceasta fiind predată bărbatului de 65 de ani.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, în cadrul căruia sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs infracțiunea.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate