Se oferă GRATUIT!

Foto: adevărul

Un fermier dintr-o comună a județului Suceava a decis să ofere gratuit toată producția sa. Această decizie a venit ca urmare a prețului rușinos de mic oferit pentru o cultură la care a muncit cu drag, în scopul unor produse bio.

În anul 2014, a plantat în livada sa de nuci 2.000 de tufe de coacăze şi agrişe. Anul acesta are o producţie record: 3 tone de fructe de pădure. Gospodarul a încercat să vândă fructele, dar a primit un preţ în bătaie de joc. Aşa că a decis să le dea gratis şi a chemat tot satul la cules.

„Chem tot satul, toţi prietenii, care vor să vină să mănânce. Decât să se strice, mai bine le dau degeaba. Am muncit foarte mult la ele. Trebuie prăşite. Eu le-am vrut bio. Să vină toţi cei care sunt necăjiţi, care au copii. Sunt fructe foarte sănătoase, bogate în vitamina C!” a spus dnul Baciu.

Vom ajunge să mâncăm numai plastic și chimicale, și asta pentru că nu am învățat să apreciem un lucru făcut cu drag, și cel mai important, sănătos. Păcat!

Sursa: adevărul.ro

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate