Politicianul care schimbă partidul pe motiv că ”nu se mai regăsește în acea echipă politică”

Traseiștii politici sunt de două feluri. Unii care sunt dați afară din partide sau se destramă/fuzionează partidul inițial și alții care pleacă și o bagă pe aia cu ”nu mă mai regăseam în acea echipă politică”.

Cei care ”nu se mai regăsesc într-o echipă politică” înseamnă că la un moment dat au făcut o alegere total greșită crezând că echipa în care se bagă este ceva bun.

Întrebarea pertinentă care se pune este de ce ar vota cineva un politician care face alegeri greșite ce țin de propria lui persoană și de propria carieră politică. De ce să i se dea ocazia să facă alegeri greșite care să țină și de viața celorlalți oameni.

Dacă pentru propria persoană și carieră politică nu a luat decizii bune, cum poate pretinde un asemenea politician că va lua decizii bune pentru alții?

Iosub Robert

- Apreciază pagina -

2 Comentarii
  1. Adrian iliescu spune

    Analizand ce se intampla in politica romaneasca este corect dar nu se poate da o astfel de lege deoarece este neconstitutionala.

  2. Petrica spune

    Eu as o lege ca cei ce schimba partidul din care fac parte sa si piarda functia publica ce o au sau mandatul de parlamentar.

    Ai fost ales ca facand parte dintr un partid.. ai schimbat partidul, pierzi functia.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate