Se desființează mai multe locuri de parcare de reședință și cu plată în Piatra-Neamț (DOCUMENT)

4

În ședința Consiliului Local Piatra-Neamț care va avea loc pe 26 noiembrie, sunt două proiecte de hotărâre, care cel mai probabil vor fi adoptate, prin care se desființează mai multe locuri de parcare, atât de reședință, cât și cu plată.

Străzile afectate sunt: strada Lămâiței, b-dul Dacia, b-dul Republicii, strada Bistriței, strada Dimitrie Leonida, strada Mihai Viteazu, strada Progresului, b-dul Decebal, Aleea Tiparului, strada Ozana, strada Mihai Eminescu. Este vorba de 61 de locuri de parcare de reședință și 43 de locuri cu plată.

Măsurile de desființare a locurilor de parcare vin ca urmare a implementării proiectelor ce vizează modernizarea stațiilor de așteptare transport public și bike-sharing din planul de mobilitate urbană a municipiului Piatra-Neamț.

4 Comentarii
 1. Muraru Constantin spune

  Hai să aruncăm cu banii cetățenilor! Sunt probleme mult mai grave decât cele enumeratmai sus. Curățenia orașului lasă de dorit, calitatea străzilor și a trotuarelor ș.a. Oare era necesar să plantezi în niște sensuri giratorii panseluțe la sfârșit de octombrie și apoi să fie udate dimineața la 2°C? Halal viziune administrativă!

 2. Jony spune

  Folosiți limba română! Lăsați-o cu bike, există cuvântul bicicleta!

 3. rares vasile spune

  Si alternativele pentru cei ce raman fara parcari,nu se ofera? Oameni buni,voi va dati seama ce manageri IDIOTI avem la conducerea acestui oras???? Mereu punem boii inaintea carului. Orasul asta o sa ramana in istorie,cea neagra,prin tripleta de aur Carabelea-Burduja-Stejarel. Cei mai cei,vai de noi….

 4. Corneseanu T. spune

  Autoturismele vor fi parcate pe blocuri? Totodată se incepe campania de amenzi pentru parcare ‘ilegala’ ? Apoi, certurile între riverani pentru orice locșor pe care mai poți plasa mașina ! O porcărie emanata de politruci

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate