Se deschide pârtia de ski de la Piatra-Neamț

8

Joi, 10 ianuarie, de la ora 14:00, se va deschide pârtia de ski de la Piatra-Neamț.

În acest sezon, un abonament de luni-vineri cu urcări nelimitate costă 200 lei, un skipass de o zi – 100 lei, skipass pentru jumătate de zi – 60 lei, o urcare cu telescaunul – 8 lei, iar copiii cu vârsta până în 14 ani au reducere 50%; mai mult cei care achiziționează abonamente sau skipass pentru întreaga zi beneficiază de un acces gratuit la Baia Comunală.

Programul de funcționare al pârtiei este de luni până vineri între orele 11:00-15:00 și 16:00-19:00, iar în zilele de sâmbătă și duminică între orele 10-15 și 16-20.

Dragoș Chitic : „Mă bucur că vremea ne-a ajutat să putem deschide în acest an pârtia Cozla; chiar dacă nu am avut o cantitate de zăpadă naturală suficientă, am reușit în perioadele cu temperaturi scăzute să producem zăpadă artificială încât să asigurăm un strat care să permită folosirea pârtiei în condiții optime. Sper ca vremea să ne ajute în continuare pentru a beneficia de un sezon de schi cât mai lung la Piatra-Neamț.”

Începând cu acest an, pârtia Cozla este administrată în regim propriu de către Primăria Piatra-Neamț, existând contracte pentru serviciul salvamont, contract pentru funcționarea telescaunului cu societatea Perla Invest și contract pentru gestionarea ratrack-ului și a tunurilor de zăpadă. Astfel, pârtia de la Piatra-Neamț îndeplinește toate condițiile pentru o funcționare optimă în condiții de siguranță.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
8 Comentarii
 1. Webcam Romania spune

  Imagini live pot fi vizionate aici : https://www.webcamromania.ro/webcam-partii-de-schi/webcam-partia-cozla-piatra-neamt/
  Camera este activă de ieri 10 ianuarie 2019

 2. Suare spune

  Cât costa de închiriat o placa+boti?

 3. razesul spune

  Programul seara pana la 9-10. Sa faca cate pauze vor ei in timpul zilei…..

 4. Mikaela. spune

  Nicaieri in lumea asta nu exista statiune de ski in care sa se faca pauza .Cum vine asta ? Mergi pe partie si te anunta ca este 1 ora pauza.Pai ce faci stai si ingheti ca sa treaca pauza sau mi se pare ca este un aranjament cu barurile de pe partie .Nu mi se pare normal asa ceva si va spun ca am fost in multe tari pe partiile de schi si asa ceva nu am vazut .MAI GANDITIVA .

 5. Doroftei Denisa spune

  Pret , sâmbătă și duminică? Va rog !!!!

 6. Marius spune

  niste preturi de mai bine te duci frumos un weekend in zona praid unde anul trecut la partia Bucsin era 60 de lei de inchiriat echipamentul de ski si cu urcari gratuite pana te plictiseai … aici daca sa zicem prin absurd stai cele 8 ore intr.o vineri pe partie sari leje de vreo 350 de lei ….

 7. Marius spune

  Nu inteleg de ce se inchide la „ora 19” in cursul saptamanii. Pai eu lucrez ca multi altii pana la ora 17, eventual mai apar diferite chestiuni plec mai tarziu, pana ajung acasa, mananc ceva, ma imbrac in echipament, deja se face ora 18…nici timp sa urci o tura cu telescaunul nu mai ai.

  1. Xxx spune

   Simplu…
   Program de lucru de 8 ore și din care una de pauza!
   Ar trebui totuși luată in calcul o prelungire de program dacă și solicitările exista.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate