Se construieste cea mai inalta cladire rezidentiala

0

londonLondra este orasul unde se va construe cea mai inalta cladire rezidentiala din Europa, iar locul ales pentru aceasta constructie este cartierul financiar Canary Wharf.

Cladirea va fi finalizata in 2018 si va avea 242 de metri inaltime. In Europa exista si alte cladiri cu inaltimi mai mari de 242 de metri, dar acestea au o destinatie comerciala, precum cladirea Mercury City (n.r. Moscova) – 339 metri sau turnul Shard (n.r. tot din Londra) – 308 metri.

Turnul Hertsmere, care va fi construit in zona de est a Londrei pana in anul 2018, va avea 74 de etaje si va depasi cu 30 de metri Sky Tower, din Polonia (Wroclaw). Conform informatiilor de la dezvoltatorimobiliar.ro, aici se vor construi 714 apartamente de lux, cu preturi ce pornesc de la 1.200 de euro pe metru patrat.

Investitia in cea mai inalta cladire rezidentiala din Europa va fi de 1,2 miliarde de euro, in conditiile in care pe piata de imobiliare din Marea Britanie, numarul locuintelor de lux a crescut cu 60% in ultimii 4 ani.

 

 

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate