Copii aflat in cantonament suspecti de toxiinfectie alimentara

0

paturi-spitalPotrivit directorului Directiei de Sanatate Publica (DSP) Constanta, Constantin Dina, cei cinci copii, cu varste cuprinse intre 12 si 15 ani, sunt membri ai unui club sportiv, practica rugby si se afla in catonament pe litoral.

Ei sunt cazati la un hotel din Mamaia, iar miercuri seara au mancat la o cantina din statiune. La scurta vreme, copiii au acuzat dureri abdominale, varsaturi si scaune diareice, stari specifice unei toxiinfectii alimentare, astfel ca au fost dusi la Spitalul Clinic de Boli Infectioase din Constanta, unde au ramas peste noapte.

„Cazuistica este de toxiinfectie alimentara, dar urmeaza sa vedem cu exactitate daca despre asta este vorba. Am inteles ca la localul respectiv a luat masa mai multa lume, dar alte persoane nu au mai acuzat astfel de simptome. Echipe ale DSP s-au deplasat in aceasta dimineata atat la localul respectiv cat si la spital pentru ancheta epidemiologica si se va stabili daca este vorba despre o toxiinfectie alimentara ori este altceva”, a spus Constantin Dina.

 

 

 

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate