Se caută jurnalist băcăuan pentru Apopii și Chitic

1

Mihai Apopii, Dragoș Chitic, Vasile Vișan, Vasile Zăpor, Alexandru Casapu sunt judecați ca urmare a unui schimb de terenuri de prin 2010, între primărie și omul de afaceri Apopii.

Se pare că magistrații  care judecă cauza nu par foarte convinși de vinovăția inculpaților sau nu manifestă ostilitatea pe care o așteptau unii așa că, printr-o minune, cel puțin un jurnalist din Bacău a fost ”rugat” să accepte să i se ”furnizeze” date despre acest proces pentru a fi publicate în presa din Bacău probabil ca să fie judecătorii mai bine ”informați” și presați de interesul opiniei publice manifestat prin presa băcăuană.

Tot ca prin minune, și prin luna februarie o parte a presei băcăuane a manifestat un interes sporit în ceea ce îi privește pe omul de afaceri Mihai Apopii și primarul municipiului Piatra-Neamț.

Întrebarea care se pune este dacă magistrații de la Bacău sunt chiar așa precum îi cred cei care fac astfel de jocuri? Din contra, noi credem că magistrații care judecă la Bacău presupuse fapte de corupție se vor întreba și ei cum de presa locală nu a fost așa de interesată atunci când au ajuns la ei mulți alți primari sau foști primari din alte județe.

Iosub Robert

P.S.: Pentru cei interesați, acest articol a fost publicat și în ziarbacau.ro. Spor la convins jurnaliștii din Bacău să ”informeze suplimentar” magistrații.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Privitor spune

    Pentru „jurnalisti” vanduti dar deontologi ever, de ametit si luat la misto sunt si vor ramane nepriceputii la afaceri din invartelile cu domeniul public / privat al autoritatilor publice. Totusi cum sa dai ceva peste doua mii de mp pe dealul Petricica pentru cateva ha in Piata Muncii, nu-i asa ca e cu pierdere grava si toata necinstit pentru cine accepta tranzactia? Traiasca prietenul Pinalti ca tot s-a intors, albit, pe mormanul de euroi – castigati cu sudoare si efort intelectual (datorile au ramas sa le suporte nepriceputi care nu dau bani la deontologi).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate