Recidivist reţinut pentru tentativă de furt

0

Poliţiştilor au identificat şi reţinut un recidivist de 41 de ani, sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de furt.

La data de 17 noiembrie 2018, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piatra-Neamţ au fost sesizaţi de către un bărbat de 52 de ani, despre faptul că în timp ce se afla pe bulevardul Dacia, o persoană necunoscută a intenţionat să-i sustragă din buzunarul pantalonilor o sumă de bani.

Echipajul de siguranţă publică deplasat la faţa locului l-a identificat pe cel bănuit de comiterea faptei, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Piatra-Neamţ. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că bărbatul s-ar fi apropiat de persoana vătămată sub pretextul că o cunoaşte, moment în care i-ar fi introdus mâna în buzunarul pantalonilor pentru a-i sustrage bani, însă nu a reuşit.

În urma audierilor, faţă de bărbatul de 41 de ani poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Neamţ, sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de furt. Bărbatul este recidivist şi mai este cercetat în alte trei cauze similare, fiind condamnat anterior pentru fapte de furt din buzunare şi tâlhărie, fiind liberat din penitenciar în cursul lunii iunie 2018, cu un rest rămas de executat de 771 de zile.

Acesta va fi prezentat astăzi Judecătoriei Piatra-Neamţ, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ Neamţ
aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate