SCUTIRE LA PLATA IMPOZITULUI PE TEREN

0

In Monitorul Oficial nr 621/07.10.2013 a fost publicata Legea nr 262, care completeaza art. 286 din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal.
Conform noilor prevederi, Consiliul local poate acorda scutire de la plata impozitului pe teren pentru proprietarii de terenuri degradate sau poluate neincluse in perimetrul de ameliorare, la solicitarea acestora, cu avizul favorabil al Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si al Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice.
Avizul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si al Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice se solicita dupa depunerea documentelor justificative de catre proprietarii terenurilor si are ca scop identificarea terenurilor degradate sau poluate neincluse in perimetrul de ameliorare, precum si delimitarea acestora.
Scutirea de la plata impozitului pe teren se aplica persoanei respective cu incepere de la data de intai a lunii urmatoare celei in care au fost obtinute avizele favorabile.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate