Scurgerea pluvială din dreptul podului de la Orion

10

În urma mai multor sesizări venite din partea cititorilor am investigat problema apei deversate în Cuiejdi, în zona podului de la Orion.
Această scurgere ține de rețeaua pluvială ce se află în proprietatea și administrarea municipalității neavând nicio legătură cu compania de apă și cu apa uzată. Teoretic, pe acea conductă ar trebui să vină doar apa pluvială adunată din zona Dărmănești, dar cum apa curge în permanență din țeava respectivă și are și o culoare dubioasă, suspectăm faptul că unele case sau agenți comerciali din zona Dărmănești, ca să nu mai plătească la rețeaua de colectare ape uzate, s-au conectat ilegal la rețeaua de apă pluvială unde deversează apele uzate.
Astfel de probleme nu pot fi soluționate decât de cei de la mediu care, în colaborare cu celelalte autorități locale, ar trebui să vadă ce clădiri nu sunt racordare la canalizarea menajeră și nu au nici fose septice și să investigheze unde deversează acestea apele uzate.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
10 Comentarii
 1. Mihai spune

  Cum se explica faptul ca ca pe acea teava curge apa non stop, chiar si cand nu ploua cu lunile ?

  ADMIN: Pentru ca cei de la mediu …dorm …

 2. Fose septice ecologice spune

  Nu pot sa cred ca sunt oameni care nu au parte nici de canalizare, nici de fose septice si care recurg la asa ceva… Autoritatile trebuie sa se implice mai mult, altfel are de suferit si mediul, si sanatatea oamenilor din zona.

 3. you spune

  problema din aceste imagini se repeta in mod similar si in amonte in 4 zone, ultima fiind la ultimul pod peste paraul Cuiejdiu

 4. legio spune

  Pai sa mergeti si pe puntea de la Carpati,sa vedeti gunoaiele si scurgerile de la tigani ,in amonte de aceasta punte . Tovarasii de la mediu ,apele romane si chiar angajatii primariei, ar trebui sa ,,viziteze ” aceste locuri , culmea este ca in amonte de punte, malurile au fost betonate de inaintasii orasului ,dar acum aproape nu se mai vad zidurile de beton din cauza aluviunilor si a gunoiului aruncat in albia paraului.

  1. Moses spune

   Albia Cuiejdiului nu mai este de cativa ani in administrarea Apelor Romane, ci a fost ceruta insistent de Primaria Piatra-Neamt.

 5. xx spune

  Urcati si un pic mai sus la puntea de dupa Kaufland.Problema este cunoscuta de mult timp chiar innainte de 90 dar bagata sub pres desi scurgerile sint la vedere.Retelele menajere subdimensionate a fortat proprietarii de la blocuri nu numai cei de la partier ca boxe in subsoluri au toti sa faca by-pasuri intre scurgerile menajere si pluviale si chiar pe cei de la Apaserv intre caminele de colectare a apelor menajere si pluviale.Lucratirii de la canale stiu exact ce si unde,daca vorbiti cu ei chiar va spun

 6. Vasile spune

  Plusez si cu scurgerea de langa Kaufland, astazi functiona ca si cum plouse de cateva zile.

 7. Costin spune

  Pe acolo se scurge handelul din lenin.

 8. Ctin spune

  Aceeasi problema pe str petru Rares in spatele blocului 58 !
  Canalul de apa pluviala este plin cu dejectii!! Oare ploua cu c…. in Piatra Neamt?
  Motivul pe care il prezentati este valabil doar pe jumatate,
  Majoritatea proprietarilor de apartamente situate la parter, satui de unele probleme cu canalizarea (refulare) s-au bransat la pluviala!
  Un lucru incorect ce ar trebui sanctionat de cine?
  Nu se stie!
  Am facut si eu sesizare la primarie pt ca mi-se inunda boxa continu de la „apa pluviala” . Si nimic!

  1. EMIL spune

   DOMNU Ctin da de ce nu va adunati domnilor intr un grup deschideti o PENSIUNE , RESTAURANT , CLUB , tot sunt in tendinte acum si gatiti cu apa respectiva CUM au facut cei de la SUCEVITA de la pensiune , au gatit cu apa si handic ! LA SIBIU ,, capitala CULTURALA ,, le au dat la HOTEL ciorba radauteana ,numai ca dintr o EROARE a iesit raudateana cu oua expirate ALTCUMVA cum sa faci PROFIT iar pe consumatori sa i CAZEZI prin SPITALE .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate