Scufița liberală și lupul de la Prefectură

0

Liberalii au zis vineri, într-o conferință de presă, că prefectul Daniela Soroceanu a făcut câteva controale cam abuzive la Primăria Borca, deoarece primarul nu e de la PSD. În replică, Daniela Soroceanu a precizat că liberalii bat câmpii. Declarațiile celor două părți chiar nu merita amplificate. Opinia noastră este că liberalii au dreptate, dar nu despre asta vrem să discutăm.

În realitate, prefectul Soroceanu Daniela, fost candidat PNL Neamț pentru Colegiul 1 Senat, sub lozinca „FAIR PLAY IN POLITICA LOCALA, PARTIDUL NEAMT”, o fi făcut controale, poate chiar abuzive, dar dacă actualul prefect ar fi pus să facă câte o oră de muncă în folosul comunității pentru fiecare control abuziv făcut, atunci prefecții care au fost înainte ar trebui trimiși la muncă silnică pe viață în ocna de la Praid. Comenzile politice și abuzurile prefecților la Neamț sunt axiomatice, iar actualul prefect e cel mai nevinovat dintre toți.

Ce merită menționat este nivelul foarte scăzut al discursului politic liberal și superficialitatea cu care liberalii discută de neregulile de la Prefectură.

Noi avem în Neamț primării care nu au trimis luni de zile proiectele de hotărâri de consiliu local la avizat la Prefectură. Tot la Neamț, Prefectura se fofilează pe tema sutelor de hectare de islaz care au dispărut din Neamț și mai sunt o mulțime de subiecte grele cu care liberalii ar putea să se ia la trântă cu Prefectura, dar din toate nenorocirile de care răspunde prefectura PNL si-a ales subiectul cu niște amărâte de controale la primăria Borca. Pe bune, domnilor de la PNL, atât puteți? Acesta este nivelul vostru?

Sugerăm domnilor liberali ca atunci când vorbesc de suspiciunile de ilegalități de la nivelul Prefecturii Neamț să înceapă cu pădurile retrocedate la Neamț, cu pășunile care au dispărut și cu restul nenorocirilor adevărate din acest județ. Desigur că asta nu se prea poate întâmpla pentru că asta nu ar însemna să atace PSD-ul ca aici PSD nu mai are nicio vină, ci să atace bandiții adevărați care au devalizat județul și o duzină de securiști, iar PNL Neamț nu se poate ridica încă la acest nivel politic, așa că rămân la nivelul: ”Soroceanca” și controalele de la Borca.

În altă ordine de idei, dacă liberalii pot să reproșeze prefectului Daniela Soroceanu doar că a făcut controale la Borca sau Roznov sau ca l-a demis pe Dulamă atunci înseamnă că Daniela Soroceanu e cel mai cinstit prefect pe care l-a avut acest județ vreodată.

Jos. Foarte jos nivelul PNL Neamț. Electoratul de dreapta așteaptă lucruri inteligente de la PNL Neamț nu nimicuri. Se pare că în afară de a se lua de PSD și PSD-iști altceva nu au cu se să iasă. Dacă le scoți liberalilor din discurs părțile care fac referire la PSD le dispare 90% din comunicare.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate