Scrisoare de mulțumire pentru Inspectoratul de Poliție al Județului Neamţ

0

De regulă la noi la ziar sună foarte mulți oameni nemulțumiți dar din când în când suntem contactați și de oameni care vor să mulțumească altor oameni sau instituții pentru sprijinul acordat. Astfel de cazuri trebuie consemnate în speranța că vor deveni din ce în ce mai dese.

Scrisoare de multumire,

       Domnule inspector sef Tablan Paul,

      SC SOCAR PETROLEUM SA,  punct de lucru Piatra Neamt, Alexandru cel Bun, va aduc la cunostinta faptul ca in data de 06.05.2016, am sesizat la Postul de Politie Alexandru cel Bun, o fapta de furt care a avut loc in incinta statiei, fapta comisa de catre autori necunoscuti.

       In urma sesizarii s-a ocupat de cercetari Agentul Sef Adjunct Calin Adrian, din cadrul Postului de Politie, care ne-a asigurat ca isi va da interesul si va utiliza toate parghiile legale in vederea descoperirii autorilor.

       Dorim sa-i multumim Agentului Calin Adrian si sa remarcam in mod deosebit profesionalismul si promptitudinea, intrucat a rezolvat acest caz, fiind recuperat prejudiciul si indentificati autorii.

Dorim sa ii transmitem multumirile noastre si tot respectul pentru reusita sa.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate